Cu gustul său savuros și textură unică datorată fermentării naturale cu maia, pâinea bunicii este preferata întregii familii, de la mic la mare.
INGREDIENTE
făină albă de grâu, drojdie/maia naturală, sare de mare iodată
INFORMAȚII NUTRIȚIONALE
| Informatii nutritionale/100g |
|
|
um |
| Valoare energetica |
260.54 |
kcal |
| Grasimi |
1.75 |
g |
| din care acizi grasi saturati |
0.233 |
g |
| Carbohidrati |
52.62 |
g |
| din care zahar |
0.206 |
g |
| Fibre |
1.86 |
g |
| Proteine |
7.12 |
g |
| Sare |
1.29 |
g |
CUM SE PĂSTREAZĂ?
Păstrează pâinea nefeliată într-un sac de pânză închis timp de 3-4 zile. Pentru a o împrospăta, umezește coaja cu un pic de apăși introdu pâinea în cuptorul încălzit la 180ºC timp de 10-15 minute.